8.2.06

Tragedija iznad dnevne politike

Na saopštenje Koalicije Opštinskih odbora SNP-a, SNS-a, NS-a u kojem je OO DPS Berane optužen za zloupotrebu dodjele pomoći porodicama nastradalih u teškoj željezničkoj nesreći kod Bioča, juče je reagovao OO DPS-a. Kako je navedeno u reagovanju, saopštenje Koalicije SNP- SNS- NS ostavilo je bez riječi sve ljude dobre volje u Beranama, bez obzira na političku orijentaciju.
- Tragični događaj koji je zadesio Crnu Goru nešto je iznad svih dnevnopolitičkih dešavanja, ali mračnim umovima ništa nije sveto u želji da ostvare svoje političke ciljeve. Pripisivati političku notu jednom humanom gestu Vlade Crne Gore i prisustvu ljudi koji su, kao i svi ostali građani, osjetili potrebu da sa porodicama poginulih podijele bol i patnju, bezmalo je cinično i neprimjereno datoj situaciji, navodi se, između ostalog, u reagovanju OO DPS-a Berane, koje je potpisao predsjednik OO DPS-a Drago Čantrić.
- Politika koju predstavljaju pomenute partije u prethodnom vremenu pokazala je svoje pravo lice uništivši mnoge živote i brojne porodice ostavši bez domova, pa zato ne treba trošiti riječi na postupke onih o kojima će građani Crne Gore uskoro dati svoj sud - zaključeno je u regovanju OO DPS-a.
DAN

1 comment:

Anonymous said...

Svi ste vi skupa veliki shalabajzeri. Ne vjerujem u iskrenost ni jednih ni drugih. Znamo se dobro.