13.2.06

NS: 83 nova člana iz Berana

Svečani prijem novih članova, njih 83, obavljen je juče u Beranama. Svi novoupisani narodnjaci pripadaju mlađoj generaciji i dosad se nijesu aktivno bavili politikom. Jučerašnjoj ceremoniji u Beranama prisustvovali su čelnici stranke i predsjednik lokalnog odbora NS-a Petar Vešović.
Intoniranjem himne “Onam, onamo”, svečanom prozivkom i uručivanjem članskih karata, juče je beranski OO NS postao brojniji za 103 nova člana. Za nove članove stranke, pretežno studente i srednjoškolce sa 18 godina, nakon toga priređena je i žurka u Kafe-baru “Kupidon”.
Uručujući članske karte, Predrag Popović, predsjednik Narodne stranke, poželio je dobrodošlicu novim članovima, posebno što se radi o ljudima koji će prvi put glasati na najavljenom referendumu i lokalnim izborima u Beranama.
Svečanom prijemu novih članova, pored Popovića, prisustvovali su Sveto Mitrović, potpredsjednik NS-a, Milan Radović, predsjednik IO NS, Budimir Dubak, šef Informativne službe te stranke, Momo Miljanić, direktor NS-a, dr Vladimir Đukić, poslanik te partije u republičkom parlamentu, kao i rukovodstvo OO NS-a Berane, na čelu sa predsjednikom Petrom Vešovićem, koji se takođe obratio novima članovima.
DAN

2 comments:

Anonymous said...

Srecno bilo!

Anonymous said...

Narodnjaci su preuzeli stvar,
znaju sistem i stvaraju dar-mar.
...
O narodnjaci,
sve vam je u saci al' zasto da se baci?
Ma ostavite nesto i za nas.
Narodnjaci, braco i zemljaci,
budite ortaci pa smanjite taj gas!
...
Narodnjaci na kljucnim mestima.
Narodnjaci u glavnim vestima.
Na dzinovskim plakatima u boji,
kud koji mili moji, da vam ne cujem glas.

Narodnjaci sa nasim curama.
Narodnjaci u svim strukturama.
Od udruzenog rada pa do sporta,
narodnjak ante portas, njihov dolazi cas!

O narodnjaci...