11.6.06

Vozač autobusa u pritvoru

Istražni sudija Osnovnog suda u Beranama Hilmija Sujković odredio je juče pritvor od 30 dana Ruždiji Kajeviću (44), vozaču autobusa "Nokić kompani" iz Rožaja, koji je prije tri dana učestvovao u nesreći na putu Berane - Rožaje, u kojoj su poginuli Sonja Vučeljić i Goran Pantović, dok su Milonja Vučeljić i Rabija Bralić zadobili teške tjelesne povrede.
Sujković je kazao da je Kajeviću određen pritvor zbog osnovane sumnje da je počinio "teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja".
Do nesreće je došlo, kako je saopšteno nakon uviđaja, kada je "mazda 626" (BA 310 -50), koja se kretala iz pravca Rožaja, a kojom je upravljala Sonja Vučeljić, iz još nepoznatih razloga, prešla u suprotnu kolovoznu traku i sudarila se sa autobusom "Nokić kompani", koji se kretao iz pravca Berana. Tom prilikom, Vučeljićka i Pantović su na licu mjesta podlegli povredama.
Sonja Vučeljić sahranjena je u petak u selu Košutiće kod Andrijevice, a Pantović je sahranjen juče u Beranama.
Iz Kliničkog centra u Podgorici je "Vijestima" juče saopšteno samo "da je Vučeljić živ", dok je devetnaestogodišnja Rabija Bralić i tokom vikenda zadržana na liječenju u Opštoj bolnici u Beranama. Dežurni ljekari su juče saopštili da život Bralićke nije u opasnosti.
VIJESTI

No comments: