10.6.06

Dvoje poginulo u direktnom sudaru

Beranci Goran D. Pantović (51) i Sonja Vučeljić (42) poginuli su juče oko 15.30 u saobraćajnoj nesreći u mjestu Dapsiće kod Berana, dok su teško povrijeđeni Milonja Vučeljić (54) i Rabija Bralić (19) iz Rožaja.
Pantović i supružnici Vučeljić nalazili su se u “mazdi 626” (BA 310 - 50) koja je, kako je kazao istražni sudija beranskog suda Hilmija Sujković, krećući se iz Rožaja ka Beranama, iz za sada neutvrđenih razloga prešla na suprotnu kolovoznu traku i direktno se sudarila sa autobusom rožajskog preduzeća “Nikić kompani”.
Sujković je kazao da je “mazdom” upravljala Sonja Vučeljić koja je kao i Pantović na mjestu bila mrtva. Njen suprug, Milonja, je bez svijesti i sa više preloma dopremljen u beransku bolnicu, odakle je odmah transportovan u Klinički centar u Podgorici. Rabija Bralić je bila putnica u autobusu i ona je zbrinuta u beranskoj bolnici. Kako su saopštili dežurni hirurzi Hamdija Kolašinac i Blažo Stijović, djevojka je teško povrijeđena, ali, ukoliko ne bude naknadnih komplikacija, njen život nije ugrožen.
Uviđaju su, pored istražnog sudije Sujkovića, prisustvovali Nusreta Arapović, zamjenik osnovnog državnog tužioca i ovlašćeni službenici CB Berane.
Dalja istraga je u toku.
Sonja Vučeljić je bila vlasnica nekoliko poljoprivrednih apoteka u Beranama i Andrijevici. Prema nezvaničnim saznanjima, ona je sa mužem Milonjom, koji je bio profesor Školskog centra “Vukadin Vukadinović”, i Pantovićem, dugogodišnjim službenikom beranske “Izgradnje”, išla za robu.
I Vučeljići i Pantović roditelji su maloljetne djece.
VIJESTI

1 comment:

Anonymous said...

Tragicno. Moje saucesce porodicama.