11.6.06

Lopovi “vole” alkohol

U noći između četvrtka i petka nepoznati počinioci provalili su diskont pića “Dubak”, koji se nalazi u Ulici svetog Save, u strogom centru Berana. Diskont je vlasništvo Sava Dubaka iz tog grada. Lopovi su opljačkali dio robe koja se nalazila u diskontu, u vrijednosti 300 eura. Pored toga, provalnici su nanijeli štetu kidajući kablove kamera koje vrše video nadzor i odvaljujući dio eloksiranih vrata sa zadnje strane lokala.
Slučaj je juče prijavljen beranskoj policiji, čiji su službenici izvršili uviđaj na licu mjesta.
Kako je saopštio Dubak, sličan slučaj pljačke desio se i prije mjesec dana, ali su tada lopovi uzeli novac iz kase, dok robu nijesu dirali.
- Inspektor Goran Šćekić je taj slučaj brzo riješio, a dvojica pljačkaša su već u zatvoru. Nadam se da će i ovaj slučaj biti brzo riješen, a upućujem apel kolegama koji se bave trgovinom da ne kupuju alkoholna pića od nepoznatih ljudi, ili ako imaju takvih ponuda da to prijave policiji - zaključio je Dubak.
Inače, u posljednje dvije godine ovo je šesti slučaj provale pomenutog diskonta, a razriješena je samo pretprošla provalna pljačka. Diskont se nalazi u strogom centru grada, na svega stotinak metara udaljenosti od glavne beranske ulice.
DAN

1 comment:

Anonymous said...

Znam ko je pokrao ovo pice :) tri dana smo pili.Hvala ti Savo.