22.5.06

Za srećan put u školu

Oko 170 polaznika vrtića "Radmila Nedić", budućih prvaka osnovne škole, održali su preksinoć, peti po redu, tradicionalni "Maturski bal" pod nazivom "Prošli dani u vrtiću, srećno svakom prvačiću", a koji je pozdravio veliki broj njihovih sugrađana tokom defilea Ulicom Mojsija Zečevića.
Budućim prvacima i njihovim roditeljima, obratio se direktor vrtića "Radmila Nedić" Mirsad Mulić, koji je, čestitajući učesnicima bala završetak obrazovanja u vrtiću, podsjetio da je riječ o tradicionalnoj manifestaciji koju polaznici završnih razreda predškolskog vaspitanja održavaju već pet godina.
Mulić je rekao da je ta ustanova ove godine prihvatila ukupno 456 polaznika, uključujući područna odjeljenja u Polici i Petnjici, te da predviđena predškolska znanja uspješno stiču i djeca Roma sa područja beranske opštine, a u sklopu projekta "Romska obrazovna inicijativa".
Prije nekoliko dana, vrtić "Radmila Nedić" proslavio je i 56. godina postojanja i rada, a tom prilikom njegovi polaznici i vaspitači priredili su bogat kulturno-zabavni program.
VIJESTI

No comments: