12.5.06

Najbolje Selima i Nataša

Predstavnici Biroa rada Berane, uručili su prigodne poklone i priznanja učenicima osnovnih škola iz Berana, Rožaja, Andrijevice i Plava, koji su poslali literarne i likovne radove na konkursu koji je raspisao Zavod za zapošljavanje Crne Gore, na temu profesionalne orijetnacije.
Na literarni konkurs stigla su 33 rada, a prvu nagradu dobila je Selima Pepić, učenica OŠ "Mustafa Pećanin" iz Rožaja, na temu "Zamišljam sebe na svom budućem radnom mjestu", a istu nagradu je dobio i predmetni nastavnik Gorica Đukić. Drugu nagradu osvojila je Slavica Radenović, učenica OŠ "Hajro Šahmanović" iz Plava, dok je treća pripala Olji Miletić, učenici OŠ "Vukašin Radunović" iz Berana, koja je radila temu "Vrijeme je za moje vrijeme".
Na konkurs su likovne radove poslala 92 osnovca. Prva nagrada pripala je Nataši Mišković, učenici OŠ "Milić Keljanović" iz Konjuha iz Andrijevice, na temu "Prodavačica" i predmetnom profesoru Radunu Marseniću, drugu nagradu osvojila je Slađana Dabetić, učenica OŠ "Ržanica" iz Berana, na temu "Slikar", dok je treću dobila Lidija Jokić, učenica OŠ "Vukašin Radunović" iz Berana.
VIJESTI

No comments: