6.5.06

Perspektiva mladih u nezavisnoj Crnoj Gori

Ako ostvarimo ubjedljivu pobjedu u koju sam ubijeđen Srbija neće uvoditi vize našim građanima jer građani Makedonije, BiH i Hrvatske već sada ulaze u Srbiju bez viza pa čak i pasoša, saopštio je večeras u Beranama Predrag Bošković, ministar ekonomije učestvujući na tribini građana pod imenom "Perspektiva mladih u nezavisnoj Crnoj Gori".
Bošković je kazao da je Crna Gora pokazala da može sama da se izgrađuje navodeći da nam država treba "da bi znali ko smo, šta smo i odakle smo".
On je naveo da ukoliko nezavisnost bude razlog nekog dodatnog troška naših studenata Vlada će im sve troškove nadoknaditi. Govoreći o perspktivama mladih u Beranama Bošković je rekao da su perspektive iste kao i ostalih građana Crne Gore dodajući da će u najskorije biti riješeno ponovno pokretanje proizvodnje u beranskim preduzećima kao što su Rudnik mrkog uglja, "Nova Beranka", "Polimka" uz podsejćanje da je prije nekoliko mjeseci uspješno privatizovan ŠIP "Berane" i da će ove firme i ubuduće biti nosioci rada u Branama kao što su i ranije bile.
POBJEDA

No comments: