28.12.05

Policajac dobio batine

Berancima Darinku Vušuroviću, Srđanu Đuraškoviću i Neđeljku Pekoviću određen je jednomjesečni pritvor, zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo napad na službeno lice.
Istražni sudija Osnovnog suda u Beranama Hilmija Sujković kazao je da se trojica mladića terete za napad na policajca iz Berana Miroslava Anđića. U tužiočevom zahtjevu navedeno je da su Vušurović i Đurašković lakše povrijedili Anđića. Peković nije tukao policajca, ali ga je sprečavao da interveniše.
Sujković je naveo da su Vušurović, Đurašković i Peković privedeni u nedjelju, 25. decembra, oko dva sata. Istražni sudija je kazao da je Pekovićev advokat, Milić Radovanić priložio medicinsku dokumentaciju u kojoj se navodi da je Peković imao povrede, kao i Darinko Vušurović.
Kako se nezvanično saznaje, nesporazum između grupe mladića i policajca Anđića nastao je u centru grada, u ulici koja vodi prema limskom mostu. Policajac je bio sam na dužnosti kada je zatekao tuču. Pokušao je da razdvoji ratoborne mladiće, ali je i sam dobio batine. Njemu je, između ostalog, razbijena arkada, zbog čega mu je ukazana ljekarska pomoć.
VIJESTI

1 comment:

Anonymous said...

A sa kime su se marisavali?