15.11.05

Smijenjeni Tomčić i Babić

Novoimenovani načelnik beranskog CB-a Novo Veljić u petak je smijenio Milosava Tomčića sa dužnosti pomoćnika načelnika za kriminal i Ljubišu Babića, dosadašnjeg načelnika Odjeljenja za opšti kriminalitet.
Novi pomoćnik načelnika CB-a za kriminal je Željko Nedović, dosadašnji šefa Odjeljenja za privredni kriminal, dok je novi načelnik Odjeljenja za opšti kriminal Vlado Delević, dosadašnji inspektor za privredni kriminal beranskog CB-a.
Na mjesto šefa Odjeljenja za privredni kriminal, na kojem se dosad nalazio Nedović, Veljić je postavio inspektora Ivana Bojovića.
Prije manje od mjesec dana sa mjesta načelnika CB-a Berane smijenjen je Dragan Mazić, koji se na tom mjestu nalazio sedam godina, a na njegovo mjesto imenovan Novo Veljić, koji je od 1994-1998. godine obavljao funkciju načelnika.
Nakon promjene načelnika i najnovijih pomjeranja na mjestima pomoćnika i šefova pojedinih odjeljenja, u tom Centru je zasad na istom mjestu ostao samo Mića Božović, pomoćnik načelnika za javnu bezbjednost.
DAN

1 comment:

Anonymous said...

e jako su