15.9.05

Obnoviće bioskop

Pred beranskom publikom uskoro bi trebalo da nastupi ansambl “Pan teatra”, a Vuko Trifunović, direktor Centra za kulturu najavljuje da će narednih dana, nakon pauze zbog godišnjih odmora, biti obnovljen i redovan rad bioskopa. Centar za kulturu ulaže maksimum kako bi broj kulturnih manifestacija u Beranama bio što veći i raznovrsniji, ističe direktor Trifunović.
On je podsjetio da tradicionalna manifestacija “Beransko kulturno ljeto” trajalo od 20. jula do 1. avgusta, sadržala je 11 programa koji su zadovoljili ukuse gledaoca. Marketingški dio posla oko manifestacije odlično je urađen, a odziv građana je bio očekivan.
- Manifestacija je počela i završila se koncertima grupe “Van Gog” i Predraga Jankovića, akademskog harmonikaša. Ako se ne računa nastup beogradskog rok sastava, kompletna manifestacija nas je koštala 4.700 eura. Sa tako ograničenim sredstvima uspjeli smo da u 11 dana organizujemo isto toliko programa, koji su, prema opštem mišljenju, zadovoljili ukuse posjetilac - kaže Trifunović.
Prema njegovim riječima, promocije su bile slabije posjećene, dok je publika dobro reagovala na koncerte i pozorišne predstave.
DAN

No comments: