1.8.06

Gavrilo najbolji

U Beranama je juče održana tradicionalna manifestacija skokovi sa limskog mosta, u okviru "Beranskog kulturnog ljeta", koje se priprema svakog ljeta povodom dana te opštine. Pored skokova sa limskog mosta, takmičenje je održano u ronjenju, ribolovu i trci šlaufa na destinaciji od Buča do limskog mosta.
U skokovima sa limskog mosta učestvovalo je šest takmičara, a najbolji je bio Gavrilo Spalević. U disciplini ronjenje, nastupilo je 5 takmičara među kojima je najbolji bio Rade Orašević, dok je u ribolovu prvo mjesto zauzeo Šerbo Cikotić u kategoriji seniora i Denis Agović u kategoriji omladinaca.
U disciplini trka šlaufa učestvovali su omladinci sa četiri posade od kojih je bila najbolja ona koju je predvodio Danilo Vulić, dok je u kategoriji maratonaca, prema odluci "žirija", najbolja bila posada pod nazivom "Srbija".
Svi učesnici pomenutih takmičenja dobili su pehare, medalje i novčane nagrade.
Na manifestaciji su učestvovali i takmičari iz Britanije, Slovačke i Austrije, kojima je, pored priznanja, uručena i specijalna nagrada od Turističke organizacije i Obuće "Minja".
Takmičenje je održano pod pokroviteljstvom Skupštine opštine Berane, a u organizaciji Sportskog centra i Turističke organizacije.
VIJESTI

No comments: