24.8.06

Kamenovan lokal “Egzit”

U noći između utorka i srijede nepoznati počinioci izlomili su stakla na izlogu kafe-bara “Egzit” u glavnoj beranskoj ulici. Vandali su nakon toga izlomili i stakla na tri kombi vozila udaljena desetak metara od pomenutog lokala, da bi nakon toga pobjegli sa lica mjesta.
Slučaj je prijavljen beranskom CB-u, a uviđaj na licu mjesta, po odobrenju Iska Jašarovića, istražnog sudije Osnovnog suda u Beranama, izvršili su juče ujutru službenici policije.
Lokal “Egzit”, koji se nalazi u glavnoj beranskog Ulici Mojsija Zečevića, vlasništvo je Đorđija Dragovića, a kombi vozila na kojima su izlomljene šoferšajbne i stakla vlasništvo su njegovog sina Predraga.
Kako je saopštio Đorđije Dragović, lokal je kamenovan juče ujutru oko tri sata i 15 minuta, nakon čega je Predrag obavijestio policiju o tom vandalskom činu.
- Prilikom uviđaja pronađene su četiri kamenice kojima su izlomljena stakla. Pored toga, na terasi je pronađena kesa u kojoj se nalazila još jedna kamenica. Kako me je obavijestio dežurni starješina CB-a, policija sumnja na nekoliko osoba koje još nijesu privedene. Od istog starješine sam dobio obavještenje da je slučaj prijavljen i tužilaštvu, odakle im je, prema njegovim riječima, saopšteno da osumnjičene ne privode do jutra - istakao je Dragović.
Prema njegovim navodima, procijenjena šteta na lokalu i kombi vozilima iznosi više od 5.000 eura. Dragović nije želio da govori da li sumnja na nekoga, ističući da će otkrivanje počinilaca prepustiti policiji.
DAN

No comments: