25.8.06

Kvalitetnije saobraćajnice

Gradonačelnik Berana Relja Jovančević i predstavnici humanitarne organizacije “Karitas”, pustili su juče u saobraćaj rekonstruisane ulice Voja Maslovarića i Miloša Mališića. Kako je kazao Jovančević, Opština je u tom projektu učestvovala sa 141.000, a “Karitas” 95.000 eura.
- Ulica Voja Maslovarića je u potpunosti rekonstruisana, obaveza Opštine je bila da finansira asfaltnu podlogu a “Karitas” ostale radove, dok je u Ulici Miloša Mališića rekonstruisana atmosferska i fekalna kanalizacija, trotoari, zaštitni stubići, rasvjeta i asfalt u ukupnoj dužini od 1.000 metara - kazao je Jovančević. On je naglasio da je to samo nastavak modernizacije beranskih saobraćajnica jer su u prethodnom periodu rekonstruisane ulice Dušana Vujoševića i Miljana Tomičića, kao i Ulica Svetog Save u kojoj je izgrađena treća saobraćajna traka.
- Preostaje u narednom periodu, kada su u pitanju gradske saobraćajnice, da radimo rekonstrukciju Ulice 29. novembra sa izgradnjom još jedne trake kao i ulicu od Nišavića pekare do bolnice pored Auto-moto društva - kazao je Jovančević.
VIJESTI

No comments: