7.8.06

Teško povrijeđen bračni par Anđić

U saobraćajnoj nesreći koja se juče ujutru dogodila u mjestu Beranselo, na magistralnom putu Berane-Bijelo Polje, teške tjelesne povrede zadobili su Milivoje Anđić i njegova supruga Rosa iz Priboja. Do nesreće je došlo prilikom sudara tri putnička vozila, nakon čega su povrijeđeni Anđići prebačeni u beransku Opštu bolnicu. Uviđaj na licu mjesta izvršili su Milovan Spasović, istražni sudija Osnovnog suda u Beranama, Jadranka Mićović, zamjenik osnovnog državnog tužioca, i službenici beranskog CB-a.
Kako je saopštio sudija Spasović, u nesreći su učestvovalo vozilo “zastava 128”, registarskih tablica PB 112-23, koje se kretalo iz pravca Bijelog Polja prema Beranama, za čijim je upravljačem bio Milivoje Anđić iz Priboja, koji je zadobio teške tjelesne povrede, kao i njegova supruga Rosa, koja je takođe u bolnici. Iz suprotnog pravca kretalo se vozilo “pasat”, registarskih tablica BA 829-27, kojim je upravljao Safet Kujević, iz Rožaja, kao i putničko vozilo “florida”, registarskih oznaka KG 832-91, koje je vozio Nebojša Bogdanović.
Kako je saopštio dr Milorad Bakić, dežurni hirurg u beranskoj bolnici, povrijeđenom Milivoju Anđiću je slomljena noga, dok je njegova supruga Rosa zadobila kontuzije. On je naveo da je kod povrijeđene Rose neophodan dodatni pregled, ističući da povrede supružnika Anđića nijesu opasne po život.
Prema nezvaničnim informacijama, nesreća se desila kada je “došlo do češanja” vozila “zastava 128” i “pasata”, nakon čega je “zastava” prešla u suprotnu traku i čeono se sudarila sa vozilom “florida”. Povrijeđeni vozač “zastave”, Milivoje Anđić, je iz Berana, a živi i radi u Priboju, odakle je pošao u rodni grad na godišnji odmor. Nebojša Bogdanović, vozač “floride”, sa suprugom i dvoje djece krenuo je iz Kragujevca na more, gdje je namjeravao da provede godišnji odmor.
DAN

No comments: