10.6.05

Zaboravio ''fantomku''

Stariji maloljetni R.S. naoružan pištolj, pokušao je preksinoć da opljačka prodavnicu mobilnih telefona ''Erikson'' u Beranama, ali ga je radnica jednostavno otjerala.
Maloljetnik je ušao u prodavnnicu oko 18 časova i sa uperenim pištoljem tražio novac. Prodavačica koja se zatekla u radnji odreagovala je iznenađujuće grubo, ''mršakajući'' ga, i on se, zbunjen, odmah udaljio, ne pokušavajući da otme neki od vrijednih telofona.
Maloljetnik je, sva prilika, zaboravio pri svemu da stavi ''fantomku'' na glavu, i prema opisu koji je dat policiji, poslije samo četrdeset minuta je uhapšen na ulici.
Iz Centra bezbjednosti je saopšteno da je kod R.S. pronađen pištolj u ilegalnom posjedu sa četiri metka, kao i fantomka. On je priveden u policiju gdje je, kako saznajemo, priznao da je pokušao razbojništvo. Inače, maloljetnik R.S. je iz jednog susjednog grada i u Beranama pohađa Srednju medicinsku školu.
Policija je saslušala još njegova dva, takođe maloljetnika, ali je vlasnik radnje ''Erikson'', Radonja Celić potvrdio da je on bio sam kada je upao u prodavnicu.
T. Softić
Izvor: Republika

No comments: