10.5.05

Fleš: Domader stiže

Obnova dvije gradske ulice
Humanitarna organizacija "Karitas" sa predstavnicima SO Berane, potpisala je sporazum o saradnji na projektu obnove dvije gradske ulice. Kako je saopštio šef kancelarije "Karitas" u Beranama Ervin Mandžukić, riječ je o ulicama Voja Maslovarića u MZ Hareme i Miloša Mališića, kao i dijelu Ulice Dušana Vujoševića u MZ Stari grad. Ukupna vrijednost projekta je 200.000 eura, od čega je "Karitas" obezbijedio 90.000, a ostatak Opština.

Dromader stiže u pomoć vatrogascima
Veći požari od ove godine gasiće se iz vazduha, jer će vatrogascima na raspolaganju biti i avion "dromader M 118 B" - izjavio je juče u Beranama načelnik Inspektorata za zaštitu od požara, eksplozija, havarija i tehničku zaštitu objekata mr Zoran Begović.

Ako ne plati zakup neminovna selidba
Raseljeni Romi i Egipćani juče nijesu iseljeni iz naselja Riversajd, kako je najavljivano rješenjem suda, koje je izdato na inicijativu zakupca zemljišta i kućica, zbog neproduženja ugovora o njihovom daljem boravku u naselju. Kako su saopštili predstavnici raseljenika Bajram i Sadrija Šalja, niko iz nadležnih institucija kojima su se obratili za pomoć nije odgovorio na njihove zahtjeve da im se produži rok boravka još neko vrijeme.

2 comments:

Anonymous said...

Nazrelija ulica za obnavljanje je ulica 29 novembra, to je zimi strasno, ne moze covjek da prodje od vodurine i rupa. mracna, neosvijetljena.

Anonymous said...

samo mi je domader falio