24.4.05

Sport: Berane-Železničar 35:34

Berane, 23. aprila - Hala sportova. Gledalaca oko 200. Sudije: Ražnatović, Pavićević (Cetinje). Sedmerci: Berane 3 (3), Železničar 3 (3). Isključenja: Berane 8, Železničar 6 minuta.
BERANE: Rajković, Đonović (11 odbrana), Skenderović (10 odbrana), Đurković 5, Đuković, Stanić, Vukadinović, Obradović 10, Spalević 3, Sekulović 1, Jovetić 6, Anđić 8, Fatić 1, Stojanović 1.
ŽELEZNIČAR: Mulabdić (7 odbrana), Kostić (11 odbrana), Denić 5, Stanojević, Đurić 13, Mladenović 5, Pribak 6, Milosavljević 3, Stanković, Stevanović 2.
Rukometaši Berana pobjedom su okončali takmičenje u Super ligi. U nezanimljivoj rukometnoj predstavi domaći sastav savladao je Železničara iz Niša, minimalnim rezultatom 35:34.
Početak utakmice, koju su Nišlije praktično igrale sa drugim timom, bio je neizvjestan, a od 10. minuta kod vođstva 9:7, ekipa Berana igra bolje i sa prednošću od dva gola odlazi na odmor.
U nastavku "plavi" dobrim dijelom zahvaljujući intervencijama Skenderovića prave veću razliku, koja u 38. minutu iznosi 5 golova (26:21). Gosti iz Niša nijesu uspjeli da iskoriste pad u igri domaćina u finišu, pa je slavio večeras bolji tim. U domaćoj ekipi sa 10 pogodaka istakao se Obradović, a kod gostiju Đurić sa 13 golova. Železničar će igrati u plej-ofu, a Beranama ostaje da kao posljednja ekipa na tabeli čekaju rasplet oko nove takmičarske organizacije za narednu sezonu.

5 comments:

Anonymous said...

je l igrao mujder?

admin said...

Bless you, my child.

Anonymous said...

Pazi papa covece!

Anonymous said...

Đukovič je najslađi

Anonymous said...

Miljan Đuković je jedno preslatko stvorenje i ja ga prosto obožavam. Stvarno je mnogo dobar frajer. Mislim da bi trebao više da igra. ima šta da pokaže na terenu...a tek van njega!!!